Тиймбилдинг

  • Начало /
  • Тиймбилдинг

Вашето различно корпоративно събитие

Сплотете своите екипи сред красотата, природата и чистотата на Стара Планина на само 50 км. от София в с. Заселе, община Своге. Общувайте помежду си и с конете, впуснете се в нашите предизвикателства, хапнете и пийнете заедно и работата в офиса след това няма да бъде същата!

course-details

Накратко

Едно добре организирано тиймбилдинг събитие може да подобри осезаемо динамиката в екипа, да разчупи ледовете, да забавлява и да създаде трайни положителни спомени, които да помогнат значително работата между хората. Важно е мястото, което избирате, активностите, които се включват и екипът, който го организира. Ние работим с най-добрите в бранша. Съвместно Ви предлагаме едно уникално преживяване за Вас и Вашия екип сред красотата и чистотата на района, с добре подбрана и организирана програма, активности, коне, награждаване и много други елементи, които да превърнат събитието в грандиозен успех.

Включени дейности

Психология на коня и стадото

Можем да включим както работа с конете и езда в чист вид, така и богатство от упражнения, които учат хората на общуване помежду си чрез метафората на общуване с конете и тяхната динамика в стадото. Екипите имат възможност да преведат коня през редица препятствия, научавайки неговата логика на мислене и реакции и осъзнавайки колко подобни или различни могат да бъдат и човешките реакции в различни ситуации. Освен забавно и уникално, това преживяване е и много поучително.

Активни спортни игри

Можем да организираме игри като "Лов на съкровища", "Спортна Олимпиада" и много други, които максимално да използват възможностите на терена и обкръжаващата ни остановка. За повече идеи и подробности, свържете се с нас.

Допълнителни дейности

В свободното време от игри, участниците могат да пострелят с лък, да скачат на батут, да берат билки и други интересни занимания.

Допълнителни услуги

За да бъде преживяването по време на Вашия тиймбилдинг пълно, можем да организираме следните допълнителни услуги:

  • Кетъринг
  • Шатри и пикник екипировка
  • Фотограф и/или видео заснемане
  • Заснемане с дрон
  • Артисти и други
Вижте още снимки в социалните мрежи и видеа в Youtube:


Галерия снимки