Приключения за чужденци

  • Начало /
  • Международни групи

Искате ли да посетите една нова страна и да бъдете част от уникално конно приключение сред природата с професионални инструктори, добре организирано, безопасно и незабравимо? Конно приключение в България е това, от което се нуждаете!

За групи от 6 до 10 човека, от 4 до 7 дни, с всичко организирано - трансфер от и до летище/автогара, настаняване, конна езда, храна, напитки, партита, всичко, за което се сетите и много повече.

Вие и вашите приятели заслужавате едно уникално и незабравимо приключение в България, изпълнено с положителни емоции, добра храна и хипнотизиращи гледки. Вижте какво предлагаме в един кратък видеоклип и се знайте, че сте добре дошли!

Вижте още видеоклипове

Накратко

Едно от големите ни удоволствия е да покажем красотата, гостоприемството и уникалността на България на ентусиасти от цял свят. Правим го в партньорство с нашите добре обучени коне, следвайки ръководството на професионални инструктори по маршрути през планини, гори, долини, реки и много други.

Всяко пътуване може да започне със взимане от летище/автогара, да включва настаняване, храна и всякакви страхотни приключения, така че да не се налага да се тревожите за нищо през цялото си приключение.

Единственото нещо, за което трябва да помислите, е да изберете вашите дати, да съберете приятелите си и да резервирате вашето уникално приключение с коне в България!

Пример за 5-дневно приключение

Ден 1 - Пристигане
Продължителност Дейности Подробности
По всяко време на деня Пристигате на летището, автогарата или директно в ранчото Ако имате нужда от взимане от летището или международната автогара, ние ще го организираме за вас. Ако искате да стигнете директно до нас в ранчото, имате къде да паркирате колата или как да стигнете до нас с влак или автобус.
Настаняване в избраното място за настаняване Оставете багажа си и се настанете удобно в избраното място Можем да организираме престоя ви в планински дървени къщи, традиционни български луксозни къщи, хотел и дори палатки и каравани. В зависимост от вашите предпочитания и желания, бюджет, както и наличността на локациите, ние ще организираме най-добрия вариант.
По-късно същия ден Среща с инструкторите и животните. Вижте ранчото След като логистиката е уредена, започва забавната част - среща с инструкторите, нашите коне, котки и кучета, разглеждане на ранчото и получаване на подробности и информация на място за това, което ще последва през следващите дни. Можем да завършим деня с приятна вечеря, парти или просто да си легнем рано, за да се подготвим за следващия ден.
Дни 2 до 5 – Действителното приключение
Всяка сутрин Закуска и подготовка Трябва да се подготвим за предизвикателствата на деня. Ето защо започваме с хубава закуска, обикновено нещо домашно приготвено на местата, където сме отседнали, за да имаме сили по време на ездата. Подготвяме багажа и конете. Грабваме раница само с най-необходимите неща и останалият ни багаж се превозва с помощта на кола до следващото ни място.
Първата половина на деня Първата половина от приключението с езда Веднага щом сме готови, хващаме пътя! Заедно с коня, който е наш партньор, както и всички наши другари, започваме ежедневната си езда през красиви места и пейзажи, гледки, терени и др. Удоволствието е максимално.
Време за обяд Пикник сред природата В някакъв момент през деня ще трябва да презаредим батериите си отново. Обикновено избираме хубаво място в планината, с панорамна гледка или хижа до река или друго приятно място, за да разгърнем пикника си. Имаме всичко необходимо със себе си, така че сме свободни да изберем най-доброто място
Следобед Конната езда продължава Стягаме багажа си отново и продължаваме пътуването си към нашата дестинация за деня. Радваме се на още гледки и красиви места, компанията на приятели и други ездачи и можем да изберем да караме по-бързо на определени места.
Вечер Пристигане на дестинацията След като изминем планираното разстояние за деня (между 20 и 35 километра) пристигаме на избраната дестинация - хижа, планински къщички, хотел или дори палатки, ако предпочитаме. Багажът ни вече ни чака, трябва да "паркираме" конете, да ги приготвим за почивка и да продължим към вечерта.
Вечер Вечеря и избрани дейности Време е за хубава храна, българско вино или безалкохолно и избрани занимания. Можем да организираме парти, да се насладим на приятни разговори, да играем настолни игри или каквото и да е друго, което пожелаем с невероятната компания от хора, с които сме. Когато сме готови за почивка, леглата ни очакват, за да презаредим напълно батериите за още един ден.
Ден 6 - Отпътуване
Сутрин Последна закуска и приготовления В зависимост от избрания маршрут може да имаме едно последно пътуване за деня или може вече да сме се върнали на първоначалната си дестинация.
По някое време през деня Заминаване Можем да организираме връщане до летището, автобусната или жп гарата за максимално удобство или ако сте пътували с колата си, казваме щастливо и тъжно чао. Искаме да ви видим отново и знаем, че току-що сте преживели приключение, което се случва веднъж в живота.

Други важни подробности

Как да резервирам?

Не забравяйте да се свържете с нас чрез имейл, телефонно обаждане, Viver или Whatsapp, за да споделите каква е вашата идея, кога искате да пристигнете и други подробности. След като изчистим всички подробности, можем да предоставим оферта. При съгласие, резервирате с предплащане. Доплащането го организираме след като вече пристигнете.

Каква е цената?

Крайната цена варира значително в зависимост от сезона, броя на дните и участниците, текущите цени за настаняване и много други. Готови сме да ви предоставим конкретна оферта, стига да ни предоставите всички необходими подробности.

Сигурност в България

България е много безопасна страна. Ще се чувствате комфортно и също така ще бъдете с нас през цялото време, за да се чувствате комфортно и да се наслаждавате на изживяването си.

Допълнително, на какво можете да разчитате:

  • Добро ниво на говорим и писмен английски
  • Съвет по всяка тема, която е важна за вас
  • Допълнителни предложения за туристически атракции и дестинации
  • Навременен и професионален отговор

Вижте какво казват хората за нашите пътувания. Видео препоръката казва повече от всичко, което можем да напишем тук. Оставете хората и снимките да говорят. Насладете се на кадритеи се почувствайте добре дошли!

Вижте още видеоклипове
Разгледайте нашата галерия на тази страница, както и още снимки в социалните медии от тези бутони: