Детски рожденни дни

  • Начало /
  • Детски рожденни дни

Уникален детски празник

Природа и въздух, езда и комуникация с кончетата, турнир от 6 игри, награди и изненади, торта, музика, кът за родители и много други.

course-details

Накратко

Рождените дни на нашите деца са важни за тяхното щастие и израстване. Всеки празник трябва да бъде специален, запомнящ се и различен. Ние, от ранчо Аврора, разбираме това и влагаме много енергия, разнообразие, любов и опит в празниците, които организираме за Вашите деца. Разберете повече на следващите страници.

Включени дейности

Конна езда

Всяко дете ще има възможност да се докосне до благородните коне. Може да поязди, да разреше гривите, да се снима или просто да бъде до тях. Конете са спокойни, добре обучени и свикнали с гости и деца.

Батут

Скачането на батут/трамплин освен забавно занимание е и полезно за Вашето дете. То спомага за развиване на координацията, моторните умения и подобряване на стойката. Но най-важното е, че е весело.

Стрелба с лък

Всички малки и големи участници ще имат възможност да научат интересни факти за това древно занимание и да изпробват своите умения и координация по нашите мишени. Едно вълнуващо занимание.

Турнир с игри

Децата ще се впуснат в забавен турнир с игри, в чийто край ще бъдат обявени резултати и раздадени награди:

  • Екипен ринг с цветни дупки
  • Магнитен риболов
  • Детски петанк
  • Летящите подкови
  • Игра: Ядосаните пилета (Angry birds)

Допълнителни услуги

Можем да съдействаме за Вашия празник с:

Уникални торти: Работим с опитни местни сладкари, които предлагат разнообразие от торти – плодови, шоколадови, с фондан или с крем. Всяка торта може да е с надпис и различна тематика.

Кетъринг: Можем да подготвим плата за децата, които да включват: Пица на парче; Палачинки – сладки; Плато със соленки и сладки; Сокчета и безалкохолни (водата е включена).

Вижте още снимки в социалните мрежи и видеа в Youtube:


Обратна връзка от родители

5.00 out of 5

Мария Дорева / 16-08-2021

Надминаха очакванията ни! Децата изкараха един прекрасен ден сред природата, сред животните, с пълна програма от игри, подаръци, храна, за цели 4 часа. Препоръчваме.

5.00 out of 5

Валентин Атанасов / 10-07-2021

Поздравления. Уникални. За едно дете да може да заведе приятели сред кончета, с игри, турнири, подаръци, да може да тича и да се радва на воля, да общува с животни и ние родителите да не го мислим за половин ден, си е безценно.

5.00 out of 5

Маргарита Доганджийска / 24-11-2021

Въпреки че децата са родени в един от по-студените месеци, това по мое и тяхно мнение беше най-хубавия им рожден ден до сега. Емоцията беше невероятна, забавлението също, отношението и всичко друго бяха на много високо ниво. Препоръчвам!

Галерия снимки