Сватби и частни празненства

  • Начало /
  • Сватби и частни празненства

Неповторими частни празненства

Независимо дали говорим за Вашата сватба, моминско или ергенско парти, рожден ден, празненство по случай кръщене или друго, това е Вашият ден с голямо "В". Той трябва да е перфектен, изпипан, да отговори на очакванията Ви, даже да ги надмине, да впечатли гостите и да очарова всички.

course-details

Накратко

Екипът на конната база има опит с организирането на частни събития много преди създаването на ранчо Аврора. Позовавайки се на този опит, сме създали необходимите площи, организация и възможности за прекрасни събития. Запознати сме с очакванията и нуждите на клиентите. Готови сме да бъдем гъвкави, иновативни, креативни и да споделяме нашия опит. Знаем как да Ви помогнем да осъществите едно събитие, което да остане в спомените и в сърцата на Вас и гостите Ви.

Възможности за включени дейности:

Цялостна организация

Можем да Ви помогнем с всичко, започвайки от избор на дати и часове, до подбор на услуги, създаване на програма и сценарий, дизайн на покани, изграждане на бюджет и всичко друго, което включва едно събитие.

Конна езда

Много често събитията при нас включват кончетата като част от атракциите или активностите. С конете могат да се организират фотосесии, запознанства или чиста езда и уроци. Имали сме булки, които отиват с нашите коне до олтара, рожденнички, които се снимат за спомен, бъдещи булки, които излизат на езда като част от моминското си парти и много други.

Стрелба с лък

Всяко едно празненство може да включи допълнителни дейности като стрелба с лък, хвърляне на копие, ножове или шурикени и други. Всичко зависи от Вашите желания за оригиналност и екстремност.

Турнир с игри

Можем да организираме различни дейности и турнири, в зависимост от събитието:

  • Спортни трасета
  • Кулинарни предизвикатества
  • Креативни игри
  • Логически пъзели
  • Викторини

Допълнителни услуги

Можем да съдействаме за Вашия празник с:

Кетъринг: Можем да подготвим плата за гостите, които да включват: Пица на парче; Палачинки – сладки; Плато със соленки и сладки; напитки. Ваш кетъринг е също добре дошъл.

Уникални торти: Работим с опитни местни сладкари, които предлагат разнообразие от торти – плодови, шоколадови, с фондан или с крем. Всяка торта може да е с надпис и различна тематика.

Фотографски услуги: Вашето събитие може да бъде заснето от професионален фотограф, както и от пилот на дрон. Изживейте събитието, но запазете спомена и на цветни кадри.

Вижте още снимки в социалните мрежи и видеа в Youtube:


Обратна връзка от клиенти

5.00 out of 5

Елеонора Котева / 16-08-2021

Престраших се да оранизирам своята годишнина на базата и това беше едно от най-добрите ми решения. Мястото е уникално, домакините са изключително привеливи и топли, всичко беше организирано професионално. Благодаря Ви!

5.00 out of 5

Алекс Валентинов / 10-07-2021

Организирахме с приятели ден сред природата. Комбинирахме услугите на базата с близкия до тях пейнтбол. Съчитанието беше уникално и си изкарахме велико.

5.00 out of 5

Екатерина Соколийска / 24-11-2021

Винаги съм си мечтала за бутикова сватба, изпълнена с изненади. Е, отидох до олтара на кон, имахме игри с гостите, подаръци, храна и танци на открито, а част от мъжете се заеха с риболов в смокингите си. Беше приказка.

Галерия снимки