Нашите партньори

  • Начало /
  • Партньори

Места за настаняване

10 минути

Комплекс Божилово

Този уникален и първи за района фамилен туристически обект е съсобственост на семействата на двама от пра-внуците на дядо Божил: братята Любомир (Любо) и Виктор Божилови. Комплексът включва четири къщи, отделна механа, прекрасен двор, тераси с гледки и други.

Тип настаняване: Луксозни къщи

Разгледайте техния сайт
5 минути

Комплекс Елата

Комплексът се намира в центъра на с.Заселе сред живописната природа и свежия въздух на Западна Стара планина. Комплексът разполага с 10 места, разпределени в 5 бунгала във всяко от които има две единични легла и един двоен диван, самостоятелен санитарен възел, климатик и сателитна телевизия.

Разгледайте техния сайт
8 минути

Къща за гости, хотел Лъката

Къщата се намира в близост до центъра на село Заселе. Селото е отдавна познато на ценителите на природата и красотата. Тук, сред букови гори и ширещи се зелени морави, кацнало на ръба на отвесни скали, от където се спускат водите на водопада „Скакля“, пред очите на посетителя се простират диплите на западна Стара планина.

Настаняване - цялостно наемане на къщата

Разгледайте техния сайт
20 минути

Стаи за гости "Бовъ", с. Бов

Комплекс от три етажа на 52 км от гр. София, в района на Искърското дефиле, в центъра на гара Бов, посока стадиона. На втория етаж има хранителен магазин, от където може да си закупите всичко необходимо за престоя си при нас. На третия етажа са стаите - те са пет на брой.

Настаняване - отделни стаи

Разгледайте техния сайт

Места за хранене

5 минути

Ресторант Водопада

В сърцето на село заселе, на центъра, се намира ресторант "Водопада". Дървената постройка създава уют и удобство, изпълнена с дървени маси и автентични украси. Ресторантът също така има прилежаща градина с беседки и зелени пространства. Кухнята предлага супи, скара, салати и други.

Тип кухня - народни ястия

Разберете повече
10 минути

Механа в комплекс Божилово

Кухнята на комплекс "Божилово" предлага разнообразно меню всеки ден от народни ястия, приготвени с много старание, домашни продукти по внимателно подбрани рецепти. Всичко е вкусно и направено по най-високи стандарти.

Тип кухня - народни ястия

Разберете повече
5 минути

Ресторант в комплекс Елата

Комплексът с дървени къщички, който също се намира в центъра на селото, предлага вкусна храна и възможност за хапване на закрито и на открито.

Кухня - народни ястия

Разберете повече
10 минути

Скара при Стефан

В началото на екопътека Иван Вазов, в близост до центъра на Заселе се намира едни прекрасно капанче - скара при Стефан. тук можете да се насладите на хубава наливна бира, таратор, картофки и скара.

Тип кухня - скара

Свържете се с нас

Приятели от селото

3 минути

Пейнтбол

Създай изпълнени с адреналин спомени, които ще останат в съзнанието ти цял живот. Играта може да споделиш с приятелите, семейството или колегите си всеки ден в удобно за теб време. Пейнтбол игрите са подходящи за организиране на готин и различен рожден ден, тиймбилдинг и дори ергенско парти! Не забравяй да направиш своята резервация предварително!

Разгледайте техния сайт
5 минути

Селски дом - Йосифови

На центъра на селото се намира домът на Йосифови, които от няколко поколения с любов отглеждат своя градина, щастливи кокошки и козички, украсяват екопътеката с красива дърворезба и са нашите партньори за планинско сафари с джипове.

Възможности: поглед към живота на село, сафари с джипове, домашни яйца и извара

Свържете се с нас
10 минути

Мандра Виктория

В селото има няколко мандри, където семейства произвеждат висококачествени млечни продукти - кисело мляко, сирене, кашкавал, масло и други. Можете да се възползвате от шанса си да вземете истински продукти.

Свържете се с нас