Вижте кадри от събития при нас

Накратко за локацията като избор за Вашето събитие

  • "Ранчо Аврора" се намира на 50 км. от София в сърцето на Стара планина, в един много чист и красив район на България.
  • До ранчото се стига по добър асфалтов път и има къде да се паркират коли, бусове и автобуси.
  • Ранчото разполага с широки тревни площи, горички с хамак зона, собствено езеро, заравнени площи - манежи, място за поставяне на шатри, хубави тоалетни, собствена конюшня с 20 коня и много други.
  • В близост до базата се намира водопадът Скакля, Иван Вазовата еко пътека, пейнтбол игрище, ресторанти и почивни станции.
  • Можем да предложим за Вашето събитие както само използване на площи и всички прилежащи удобства, така и цялостно организиране на тиймбилдинг игри и активности, кетъринг, оборудване и други.
  • Готови сме да отговорим на Вашите въпроси или да Ви посрещнем на място.

Вижте карта на ранчото ТУК0

декара площи

0

различни удобства

0

организирани събития

0

посрещнати гости

Нашите основни удобства

Какво ще бъде на Ваше разположение, ако организирате своето събитие при нас?

Терени

Просторни зелени площи

На Ваше разположение са над 25 декара зелени площи, добре поддържани с прекрасни гледки към нашето собствено езеро, близките планини и горичките. Има място за активности, за разполагане на кетъринг и шатри и за много други

Терени

Собствено езеро

Независимо дали искате да го включите в активностите, искате гостите да си отпочинат до езерото или го искате за красив фон на всичко, което организирате, то едно планинско езерце и прекрасна добавка към терена, който сте избрали за Вашето събитие.

Терени

Хамак и други зони

Територията на ранчото е разделеня на различни зони за максимално удобство и разнообразие. Имаме горичка с "Хамак зона", подходяща поляна, която е нашата "Парти зона", имаме "Релакс зона" около езерото, кът за дечицата, ако събитието е семеен празник и много други.

Терени

Манежи, конюшня и други

На територията на ранчото има заравнени площи, подходящи за активности, както и за разполагане на шатри, сцена или други съоръжения. Имаме конюшня с мини музей, падоци, беседки и други, които да създават уют, удобства и потенциал за активности - конна езда, търсене на съкровища и други.

Удобства

Шатри и съоръжения

Можем да осигурим шатри 3 на 3 метра за Вашето събитие, в случай на по-лошо време или прекомерно слънце. Можем да осигурим акумулаторни колони с микрофон, както и всяко друго оборудване под наем, което ви е необходимо за едно добре организирано събитие

Удобства

Бирфест маси и пейки

Разполагаме с няколко комплекта бирфест маси и пейки за удобство на гостите, както и за организиране на кетъринг и други. Можем да асистираме с наемане на допълнителни комплекти в зависимост от нуждата и вашите идеи за събитие.

Удобства

Тоалетни, ток и вода

На разположение на всички участници са 3 добре оборудвани тоалетни, течаща вода, ток от нашата соларна система и генератори, пространства на закрито и други, които да осигурят всичко необходимо за едно комфортно събитие.

Допълнителни

Детско царство

В случай че организирате семеен празник или на Вашето събитие ще има деца, те ще могат да се възползват и от специалната зона за тях с батут, игри, просторанства за тичане и много други прекрасни неща за децата.

Възможни активности на ранчото

В случай че желаете да организираме за вас и активности, с най-голямо удоволствие ще се заемем. Ето част от нещата, които можем да направим за вас

Сплотяване на екипа

Тиймбилдинг активности

Можем да организираме за вас разнообразие от игри, които да сплотят екипа, да го забавляват и да осигурят незабравими и трайни спомени. Всичко от "Лов на съкровища и легенди", през игри като "Прабългарски бойци", "Български традиции" до строителни програми като "Създаване на българско селище".

Свържете се с нас
Езда

Езда

Можем да предложим запознаване с конете, снимки с тях, различни упражнение за общуване, както и ,разбира се, конна езда. Имаме на разположение 16 коня, опитни инструктори, подходящи съоръжения и всичко необходимо, за да включим тези благородни животни по най-добрия начин във Вашия празник.

Свържете се с нас
Индивидуални

Стрелба с лък

На място можем да организираме стрелба с лък, хвърляне на копие и даже битки с бутафорни мечове и щитове. Ще осигурим професионален инструктаж и цялата необходима екипировка, за да се потопите в тези активности.

Свържете се с нас
Адреналин

Офроуд с UAZ фургон и Hunter

Искате активност с малко повече адреналин? Можем да осигурим разходка в околността с нашите офроуд нашини - фургон УАЗ или УАЗ Хънтър. Опитните ни щофьори ще осигурят едно вълнуващо преживяване за Вас и вашия екип или гости.

Свържете се с нас

Сплотяване на екипа

Бутилиране на вино

Можем да ви предложим цялото необходимо обордуване за една уникална сесия по дегустрация на вино, селектиране на кушаж, бутилиране и етикиране, така че всеки да остане във възторг от преживяното и наученото, отнасяйки си и бутилка вино за подарък у дома. Свържете се с нас

Сплотяване на екипа

Живот като на село

Има си причина селският туризъм да е толкова полулярен. Хората изгарят от желание да се върнат към предците си или да се завърнат отново на село при баба и дядо като посетят истинска селска къща с нейните животни и грдини, задачи и грижи и начин на живот.

Свържете се с нас
Кулинария

Кулинарни предизвикателства

Опитайте всичко, което регионът ни може да предложи - от домашни плодове и зеленчуци, през домашно мляко, сирене и масло до домашни яйца и много други. Всички тези съставки могат да се комбинират в прекрасни и здравословни гозби, които ще имат съвсем различен дух и вкус от направените със съставки от големите супермаркети.

Свържете се с нас
Сплотяване на екипа

Лагерен огън

При нас има всички условия да продължите своето празненство дори и в по-тъмните часове на деня с лагерен огън, разкази около огъня, къмпингуване и други вечерни активности.

Свържете се с нас

Вижте едно уникално събитие, изпъстрено с емоции, полза и радост за нашите клиенти, избрали Ранчо Аврора за своето събитие. Очакваме ви!

Вижте още видеа

Нашите силни страни

Локация

Неповторима локация сред планини, водопади, гори и поля.

Активности

Разнообразие от възможности за активности.

Екип

Професионален екип от треньори, модератори и водещи

Коне

Внимателно подбрани и добре обучени коне за всеки ездач.

Професионализъм

Качеството на услугите и вниманието към клиентите са най-важни.

Гъвкавост

Имаме по нещо за всеки гост, любител на природата и животните.

Цитати от нашите клиенти